Yrityksestä

Yritys sai alkunsa maaliskuussa 2007. Lomamatkalla Ranskassa löysin uskomattomia kuvioituja leivinpapereita, joiden kuvio siirtyi paiston aikana pipariin. Aloin maahantuoda näitä leivinpapereita ja muitakin valikoituja leivontatarvikkeita. Pian tuotevalikoima laajeni askartelutarvikkeisiin. Yrityksen nimi, Drôle de Maison, syntyi ystäväni lausahduksesta "ihme mesta" hänen tutkaillessani tuotevalikoimaani. Nimi on vapaa käännös tuosta lausahduksesta. Tuotevalikoima on elänyt vuosien saatossa, etsin jatkuvasti uutta ja ihanaa kaltaisteni leivontaan ja askarteluun hurahtaneiden iloksi.

Askartelijana olen pitänyt useita korttiaskarteluiltoja sekä tilauksesta toimittanut malleja tarvikkeineen itse järjestettäviin askartelutilaisuuksiin. Siitä syystä tuotevalikoimasta löytyy satunnaisesti yksittäiskappaleita mitä erilaisemmista tuotteista. Tilaan asiakkailleni tuotteita yksittäinkin - jos siis olet etsinyt jotain tuloksetta, kerro meille!

Yritys on minulle sivutyö, mieluinen harrastus ihanien tuotteiden parissa. Liki 20 vuotinen ura erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä on tuonut niin hyvän palvelun kuin kuluttajansuojalain kiemurat tutuiksi. Siitä syystä luotettavuus on ykkösasia. Ja koska haluan pitää tuotteiden hinnat mahdollisimman alhaisina, karsin kaikki kulutkin mahdollisimman pieniksi. Ja koska päätän itse kaikista yritykseni asioista, joustavuus ja asiakaslähtöisyys on luotettavuuden ohella kaiken toiminnan ohjenuora.

Syksyllä 2010 maahantoin ensimmäisen erän hollantilaisia Leane Creativen korttiaskartelutuotteita. Keväällä 2011 aloitin Leanen edustajana ja maahantuojana Suomessa.

Tammikuussa 2011 Drôle de Maison vaihtoi nimensä. Kahdeksas taivas avasi porttinsa virallisesti 17.1.2011. Samalla muuttui nettiosoite.

Vuoden 2012 luovuin leivontatarvikkeista ja keskityin valikoitujen askartelutuotteiden maahantuontiin ja myyntiin. Siitä alkaen valikoimista ovat löytyneet Leane Creative- tuotteiden lisäksi tulostettavat kankaat ja kutistemuovit.

Kahdeksas taivas etsii uusia jälleenmyyjiä Leane Creativen tuotteille. Maahantuonnissa on myös tulostusvalmiit kankaat sekä kutistemuovit niin tulostettavina kuin perinteisinä.