Askartelu

Täältä löydät mitä ihmeellisimpiä tarvikkeita askarteluun!
Intohimoisena askartelijana haluan tarjota sinullekin mahdollisuuden uusiin elämyksiin.

Huomaathan, että tänne tosiaan saattaa ilmestyä *ihan mitä vain*, joskus jopa yksittäiskappaleina.

Toimin valikoidulle asiakasjoukolle tilausperiaatteella, ja koska tukkupakkaukset tulevat edullisemmaksi kuin yksittäin tilattavat, enkä halua pakottaa asiakastani ostamaan enempää kuin tarvitsevat, loput ilmestyvät tänne...

Tuotteita yhteensä 4 kpl
liimakalvo_paperille_1.jpg&width=140&height=250

Liimakalvo paperille

Ohut tarrapintainen liimakalvo paperiaskarteluun. Voi käyttää sapluunana tai masking- tekniikkaan. Kalvossa paperitausta, joten helppo käsitellä.
Leikkaa tai stanssaa haluamasi kuvio ja käytä. Helppoa ja yksinkertaista! Voidaan käyttää muutamaan kertaan, ei menetä tarttumsikykyä heti ensimmäisessä käytössä..
Hinta: 0.80 €
liimakalvo_kankaalle.jpg&width=140&height=250

Liimakalvo kankaalle

Leikkaa tai stanssaa ja sinulla on omat sapluunat! Voidaan käyttää sapluunana tai masking- tekniikkaan. Jämäkämpi tarrapinta paperitaustalla, joten käsittely on helppoa. Liimapinta kestää muutaman irroituskerran eikä jätä mitään jälkeä tai tahmaa kankaalle.
Arkin koko A4 + eli vähän suurempi kuin A4..
Hinta: 1.00 €
2-puoleinen tarrakalvo

2-puoleinen tarrakalvo

Kaksipuoleinen väritön tarrakalvo askarteluun. Soveltuu paperille, kankaalle, puulle, metallille, lasille ja muoville. Happovapaa, arkistointikelpoinen pitävä liima. Ei repeä, helppo leikata ja stanssata. 
Arkin koko US letter, lähes sama kuin A4.
Hinta: 1.90 €
Tarrakalvo, kirkas

Tarrakalvo, kirkas

Tee omat tarrat! Tulosta vaikka valokuvat mustesuihkutulostimella, leikkaa ja kiinnitä. Voiko helpompaa enää olla? Käytä korttteihin mixed-media- projekteihin, askarteluun, sisutukseen - mihin vain.
Tarrakalvo on läpikuultava.

Tuote: 1570

Hinta: 2.50 €